Părinţii români trec prin momente CUMPLITE! Decizie fără precedent: fetiţa care ar fi murit din cauza bacteriei E-coli va fi deshumat

Sursă foto: Antena 3

Fetiţa de un an ce a murit în urmă cu o săptămână la spitalul din Capitală urmează să fie deshumată. Alţi 12 copii sunt internaţi în spitale şi sunt supravegheaţi.

Conform TVR, trupul fetiţei de un an ce a murit săptămâna trecută la spitalul din Bucureşti urmează să fie deshumat. Copilul a fost adus în Bucureşti în stare gravă şi a fost diagnosticat de către medici cu sindrom hemolitic uremic. Fetiţa s-ar fi stins în urma complicaţiilor, iar procurorii au deschis dosar penal pentru ucidere în culpă.

În continuare sunt internaţi cel puţin 12 copii la spitalul Marie Curie din Bucureşti. Aceştia au simptomele unor infecţii puternice şi pentru a supravieţui, au nevoie de dializă. Specialiştii suspectează că pacienţii fragili ar fi contactat bacteria E-coli. Cei mai mulţi copii în această situaţie provin din Piteşti şi din comunele din vecinătate.

A.C.

Citeşte şi:

Medicii sunt în alertă! Un copil a murit, alţi 12 sunt internaţi la "Marie Curie", după ce ar fi contractat bacteria "E-coli"

Alertă medicală în România! Doi români suspecți de Zika, la Brașov

VIDEO / Alertă în România! A fost înregistrat primul caz de gripă porcină


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro