Paste cu creveți în sos de roșii
Publicat pe 20.09.2017 la 09:59 Actualizat pe 20.09.2017 la 10:01
Un preparat delicios ce se gătește într-un timp foarte scurt. Pastele cu creveți în sos de roșii, o rețetă sănătoasă ce are un gust dumnezeiesc de bun. În aproximativ 30 de minute poți obține o masă pe gustul tuturor.
Un preparat delicios ce se gătește într-un timp foarte scurt. Pastele cu creveți în sos de roșii, o rețetă sănătoasă ce are un gust dumnezeiesc de bun. În aproximativ 30 de minute poți obține o masă pe gustul tuturor.
INGREDIENTE:
- 350 de grame de paste;
- Două linguri de unt;
- Trei căței de usturoi;
- O ceapă;
- 400 de grame de roșii în bulion;
- ¼ ceașcă de vodcă;
- ½ ceașcă de lapte de migdale;
- O lingură de suc de lămâie;
- O linguriță de coajă de lămâie;
- Un kilogram de creveți;
- Pătrunjel proaspăt;
- Parmezan ras;
- Sare și piper;
- Încearcă și: Spaghete cu creveţi şi dovlecei
- Încearcă și: Un prânz dietetic! Supă de somon cu praz
Mod de preparare:
Se gătesc pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Într-o oală mare se topește untul la căldură medie, apoi se adaugă ceapa și usturoiul. Se călesc aproximativ 4-5 minute pănă ce usturoiul se înmoaie. Se adaugă roșiile și se amestecă. Se adaugă treptat vodca, laptele de migdale, sucul de lămâie și coaja de lămâie, se amestecă după ce se adaugă fiecare ingredient. Se lasă să fiarbă aproximativ cinci minute. Se adaugă creveții în sosul de roșii și se mai lasă pe foc timp de 5-7 minute. La final se adaugă pastele și se amestecă până ce acestea sunt acoperite în totalitate de sosul de roșii.Se adaugă sare și piper după gust. Se asezonează pastele cu pătrunjel proaspăt și parmezan ras și se servesc imediat.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.