Percheziţii la FC Braşov şi la locuinţa patronului echipei, Ioan Neculaie

Procurorii anticorupţie ridică în acest moment mai multe documente de la clubul de fotbal FC Braşov şi la locuinţa patronului echipei, Ioan Neculaie. 
Omul de afaceri este de doi ani suspectat într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani, prejudiciu estimat fiind de 40 de milioane de lei. 
Afaceristul braşovean Ioan Neculaie, patronul clubului de fotbal FC Braşov, din Divizia Naţională, este urmărit penal în două dosare de evaziune fiscală instrumentate de procurorii DNA Braşov, prejudiciul total la bugetul  consolidat al statului calculat până în prezent de ANAF cifrându-se la circa 45 milioane lei.
Primul dintre cele două dosare penale amintite poartă numărul 36/P/2012 şi vizează o evaziune fiscală de aproape 20 milioane lei la SC Fotbal Club SA Braşov, ”bifată” în perioada 2007-2012, când Neculaie – acţionar majoritar cu peste 76% din capitalul social - a fost şi administrator-preşedinte al CA-ului societăţii. Cuantumul prejudiciului a fost stabilit, în urma unui control fiscal efectuat de ANAF, la solicitarea DNA, în toamna anului trecut şi primăvara acestui an.
Celălalt dosar în care Neculaie este urmărit penal de procurorii DNA Braşov are numărul 19/P/2013 şi se referă la o evaziune fiscală întreprinsă la SC Roman SA Braşov şi la subsidiarele acesteia, tot în intervalul 2007-2012. 
Citeşte şi


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro