Pictorial fierbinte cu o fostă concurentă de la "Burlacul"! A renunţat la haine şi s-a pozat GOALĂ, în braţele lui!

A fost una dintre cele mai sexy concurente care au luptat pentru a-l cuceri pe Andrei Andrei, iar acum se foloseşte pe deplin de atuurile ei. Deşi nu l-a cucerit pe cel mai râvnit burlac, tânăra a bifat un pictorial demenţial, desprins din filmele pentru adulţi.

Alice Marica este fără doar şi poate o mamă care arată foarte bine. Cu un corp tonifiat şi trăsăturile unei puştoaice, Alice poate cuceri orice bărbat. Conştientă de atuurile ei, tânăra din Bucureşti şi-a îndeplinit zilele trecute un mare vis: acela de a poza sexy. A renunţat rapid la haine şi inhibiţii, iar în scurt timp şi-a intrat în rolul de femeie fatală care te poate înnebuni doar cu privirea seducătoare. Alice a fost protagonista unui pictorial de cuplu, în care s-a lăsat fotografiată nud, în braţele altui bărbat.

Ziua medic, noaptea model

Tânăra în vârstă de 25 de ani nu este deloc străină în lumea modei. Deşi nu a mai pozat până acum atât de sexy, Alice a defilat pe podiumurile celebre din ţară. Dacă noaptea se foloseşte de farmecul personal pentru a-i înnebuni pe reprezentanţii sexului masculin, ziua este medic la un spital din Capitală. Frumoasa brunetă a reuşit să îşi îndeplinească un mare vis, iar pe viitor îşi doreşte să îşi deschidă un cabinet ginecologic.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro