Piţi, cum vei mai evita plata pensiei alimentare? Vica a primit cea mai bună veste de până acum în lupta ei contra antrenorului

+2 click pentru
galerie
IML a decis: Edan este, oficial, fiul antrenorului naţionalei, Victor Piţurcă, lucru confirmat de testele ADN realizate.
Este oficial! Victor Piţurcă este tatăl lui Edan, băiatul pe care selecţionerul îl are cu fosta balerină Vica Blochina! Scrie negru pe alb în certificatul trimis astăzi de Institutul de medicină legală din Bucureşti! După ce a refuzat de 3 ori să facă testul ADN, sfătuit de foştii avocaţi, selecţionerul s-a prezentat acum 3 săptămâni la analize, care au confirmat ceea ce stabiliseră magistraţii la finalul anului trecut: este tatăl copilului.
Acum, Piţurcă pregăteşte contraatacul: va cere instanţei custodie comună. Victor Piţurcă trebuie să plătească cea mai mare pensie alimentară din România, el fiind nevoit să-i vireze Vicăi, lunar, aproape 9.000 de euro. Nu de acum, ci din noiembrie 2011, de cand au început procesele, aşa că nota de plata ajunge deja la aproape 200.000 de euro. În urma deciziei IML,  serviciul de stare civilă competent va opera cuvenita menţiune în certificatul de naştere al copilului şi stabileşte domiciliul minorului la Vica, urmând ca exercitarea autorităţii părintesti să se facă numai de către aceasta.
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro