Piţurcă a dat lovitura! A scăpat şi de dosar penal, şi a făcut şi o căruţă de bani....

Piţurcă este considerat unul din autorii morali ai dezafilierii Universităţii Craiova, echipă exclusă din prima divizie, în mai 2011. 

Tribunalul Bucureşti a respins ca inadmisibilă plângerea formulată de fanii Universităţii Craiova - Peluza Sud împotriva lui Victor Piţurcă. Decizia este definitivă. În urmă cu două luni, suporterii au cerut deschiderea unei anchete penale pe numele selecţionerului în condiţiile în care Piţurcă este considerat unul din autorii morali ai dezafilierii Universităţii Craiova. În mai 2011, Comisia de Recurs din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a decis să excludă Universitatea Craiova din prima divizie urmare a faptului că Piţurcă nu a primit despăgubiri după ce a fost dat afară de la echipă. Cele şapte milioane de euro pe care acesta le cerea reprezentau clauza de reziliere - cinci milioane de euro, prima de instalare - 1.8 milioane de euro - şi restante salariale - 200.000 de euro. Bani pe care Piţi trebuie să-i primească în continuare de la clubul din Bănie.


"Considerăm că decizia este una abuzivă, netemeinică şi ilegală, luată într-o manieră penibilă, la influenţele unui grup de persoane care controlează de foarte mulţi ani fotbalul românesc. Această hotărâre nu are nimic în comun cu legile şi reglementarile contractuale şi face parte din lungul şir de nedreptăţi aduse de-a lungul timpului clubului de fotbal Universitatea Craiova", declara atunci Adrian Mititelu, patronul echipei. La scurt timp, 20 iulie 2011, Comitetul Executiv al FRF a votat dezafilierea echipei Universitatea Craiova. Ca urmare, jucătorii Stiinţei au devenit imediat liberi de contract, plecând astfel gratis de la Universitatea. Pagubă produsă de acestă decizie se ridică la două sute de milioane de euro, potrivit avocaţilor lui Mititelu.

Citeşte şi

Gura l-a băgat din nou în belele! Gigi Becali, pedepsit după ce a făcut scandal la televizor

Maria Câmpina, în lacrimi! I-au luat tot! Şi coroana, şi palatul, şi jumătate de milion de euro! Pe asta nu a prezis-o!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro