Piţurcă, chemat de urgenţă în ţara! Din păcate, nu poate să amâne venirea...

Actualul antrenor al clubului de fotbal saudit Ittihad FC pare urmărit de probleme de acasă.
 
Selecţionerul clubului saudit ar putea ajunge în faţa judecătorilor bucureşteni în procesul deschis pe numele uneia dintre cele mai cunoscute bănci din România. Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, selecţionerul ar putea fi supus unui interogatoriu în dosarul în care cere anularea unor clauze considerate abuzive dintr-un contract de credit încheiat în urmă cu opt ani. 
Într-o primă fază a procesului, la finalul lui 2014, Tribunalului Bucureşti a decis că antrenorul trebuie să primească aproape 17.000 de euro. Judecătorii au admis cererea antrenorului şi au constatat "caracterul abuziv şi nulitatea absolută a clauzelor".  
Împrumut de un milion şi jumătate de euro 
Potrivit unor surse, la mijloc ar fi un împrumut luat de Victor Piţurcă, în noiembrie 2007. Atunci, instituţia bancară l-a împrumutat pe selecţioner cu uriaşa sumă de 1.520.000 de euro, garanţi fiind - după unele informaţii apărute în presă - soţia acestuia, Maria Piţurcă şi fiica lor, Claudia Florentina. Selecţionerul a garantat împrumutul cu vila sa cu piscină şi terenul aferent de 2.000 de metri pătraţi din Voluntari. Odată cu criza, antrenorul a chemat banca în instanţă, în două dosare paralele, pentru anularea mai multor clauze considerate abuzive.
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro