Poliţia Capitalei a transmis condoleanţe familiei parcagiului ucis în Secţia 10!

+3 click pentru
galerie

Daniel Dumitrache a murit în timpul "audierilor"

În urmă cu puţin timp, Poliţia Capitalei şi-a asumat, tacit, vina pentru moartea suspectă a parcagiului de 26 de ani care a fost bătut crunt de un agent arestat în prezent pentru fapta comisă.
"Serviciul Informare şi Relaţii Publice din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti este împuternicit să comunice următoarele: din dispoziţia Şefului Poliţiei Capitalei, comisar-şef de poliţie Mihai Pruteanu, imediat după producerea incidentului din data de 4 martie a.c, au fost demarate verificări cu privire la modul de respectare a procedurilor legale de către întregul personal al  Secţiei 10 Poliţie, urmând a fi dispuse măsuri în consecinţă. Reamintim că, la data de 4 martie a.c., un tânăr de 26 de ani a decedat în incinta subunităţii de poliţie. În cauză a fost constituit un dosar penal aflat în competenţa de soluţionare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Conducerea Poliţiei Capitalei transmite condoleanţe familiei îndoliate", se menţionează în comunicatul Poliţiei Capitalei.
Pe de altă parte, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a anunţat, tot azi, că există un dosar penal în lucru, pentru elucidarea condiţiilor în care a murit Daniel Dumitrache (26 de ani). După cum Spynews a dezvăluit zilele trecute, tânărul a murit din cauza unei hemoragii interne, după ce i-a fost ruptă splina, în timpul unor "audieri".
Citeste si:
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro