Poveste CUTREMURĂTOARE. A rămas văduvă cu cinci copii şi riscă să ajungă după gratii. Motivul e HALUCINANT

O britanică, Tracey Fidler, trăieşte un coşmar fără sfârşit. Ea a rămas văduvă, are cinci copii de crescut, dar, mai nou, riscă să ajungă după gratii dintr-un motiv incredibil, anunţă dailymail.co.uk.

Kris Jarvis, soţul femeii, a murit anul trecut, în urmă cu câteva luni, după ce a fost lovit de un şofer beat, în timp ce mergea cu bicicleta. Kris Jarvis se plimba cu bicicleta împreună cu un prieten şi, totodată, coleg, John Morland. Ambii au fost spulberaţi de un şofer beat, Alexander Walter, care a primit o pedeapsă de 10 ani pentru cele două omoruri.

Reading Borough Council (n.r. - un fel de Consiliul Local), instituţia la care lucra Kris Jarvis înainte să moară, a decis s-o trimită în judecată pe văduva lui Tracey Fidler. Motivul e halucinant. Fiul cel mic al femeii, Adam, nu s-a mai dus la şcoală după şocul cauzat de moartea tatălui.

În Marea Britanie, legea e foarte aspră cu părinţi care nu-şi trimit copiii la şcoală, fiind prevăzute amenzi imense şi chiar închisoarea. Conform celor de la Sunday, Adam a avut un procent de 45 la sută dintre orele pe care trebuia să le petreacă la şcoală. Şi cum el nu poate fi tras la răspundere, pentru că este minor, mama lui va fi judecată pentru acest delict.

"N-a vrut să mmeargă la şcoală pentru că i-a fost frică să mă părăsească. A crezut că dacă va pleca de lângă mine, s-ar putea să nu mă mai găsească acasă când se întorcea"
, a motivat femeia în faţa instanţei.

Ea susţine că a informat şcoala despre această circumstanţă, dar aceştia n-au considerat acest motiv unul suficient de bun încât să-i treacă cu vederea absenţele. Tracey a pledat nevinovată şi s-a plâns că nici măcar n-a fost avertizată că va fi trimisă în faţa judecătorilor. "Vor să mă bage la închisoare. Nu-mi vine să cred. Acum, Adam o să se teamă că îşi va pierde şi mama. El deja şi-a pierdut tatăl", s-a mai văitat femeia în faţa judecătorilor.

SURSA FOTO: Facebook

CITEŞTE ŞI: 

O profesoară a fost arestată după ce a fost dată în primire de soţul ei. Ce a făcut cu un elev este de neimaginat

Kate Middleton a ajuns la închisoarea pentru femei!

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro