Preşedintele Traian Băsescu se gândeşte să-l graţieze pe Gigi Becali? "Iau în calcul... "

Preşedintele Traian Băsescu a acordat un interviu în care a lămurit situaţia tuturor cererilor de graţiere despre care s-a vorbit după condamnările din "Dosarul Transferurilor".

Traian Băsescu a declarat că ia în calcul cererile de graţiere aşa cum analizează alte mii de cereri. Întrebat, într-un interviu, dacă a luat o decizie legat de graţierea lui Becali, Băsescu a răspuns: "La întrebarea unui ziarist nu poţi să răspunzi decât aşa şi mă gândesc foarte serios şi la Gigi Becali, cum mă gândesc şi la mulţi alţii, pentru că sunt mii de cereri de graţiere. Să nu credeţi că doar baronii fotbalului îşi cer graţierea. Numai că baronii fotbalului sunt mult mai zgomotoşi. De ce? Pentru că au bani. De asta sunt mult mai zgomotoşi şi, uneori, duc zgomotul dincolo de lipsa de decenţă faţă de ce i s-a întâmplat în viaţă. Vă asigur că mă uit cu multă atenţie la orice cerere de graţiere şi o gândesc profund. În mod egal pentru Gigi Becali, pentru cetăţeanul pe care televiziunile nu îl cunosc sau pentru femeia cu patru copii acasă. Dar ceea ce am spus nu înseamnă nimic altceva decât ce se întâmplă, că mă gândesc serios la orice cerere de graţiere. Şi cer întotdeauna foarte mult date şi judec şi impactul. Şi în niciun caz, în ceea ce îl priveşte pe Gigi Becali sau pe oricare personalitate, nu voi ţine cont de impactul electoral", a declarat şeful statului pentru Adevărul live.

D.C.

Citeşte şi:

Lipsa somnului poate cauza grave probleme de sănătate, inclusiv obezitate! Vezi aici ce alte efecte pot avea nopţile pierdute!

În a doua jumătate a lunii, vremea ne pregăteşte o surpriză! Vezi despre ce e vorba!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro