Carmen Iohanis le-a luat ochii tuturor! Cum s-a afişat la o întâlnire cu românii din America

Carmen Iohanis, prima doamnă a României, le-a luat ochii românilor din America. Preşedintele Klaus Iohanis şi prima doamnă se află în SUA.


Cuplul prezidenţial a participat sâmbătă seară la o recepţie la New york la care au participat circa 10 de români stabiliţi în metropola americană. Carmen Iohanis a apărut la eveniment îmbrăcată într-o rochie roşie, simplă şi elegantă în acelaşi timp. Prima doamnă a atras toate privile cu ţinuta ei şi tot timpul a fost numai zâmbet.Dacă preşedintele şi-a mai auzit şi reproşuri din public, pentru "lipsa de implicare", Carmen Iohanis a primit câteva cadouri, printre care şi nişte ... baticuri. Acestea sigur nu cadrau cu ţinuta primei doamne.

"Indiferent de distanţe, apartenenţa la o naţiune nu se pierde niciodată. Românii din SUA sunt purtătorii de cuvânt ai culturii şi tradiţiilor româneşti.

M-am întâlnit cu o parte dintre românii care trăiesc în Statele Unite. I-am chemat să ne fie alături în întărirea mecanismelor democratice şi în transformarea educaţiei într-o sursă veritabilă de dezvoltare a societăţii.

Nu am renunţat şi nu voi renunţa la convingerea că, în 2016, românilor din străinătate trebuie sa li se asigure conditiile pentru a vota, pentru prima dată, prin corespondenţă. Aceasta va fi o dovadă de maturizare a clasei politice."
, a scris preşedintele Klaus Iohanis pe pagina sa de Facebook.

SURSA FOTO: Facebook

CITEŞTE ŞI: 

Carmen Iohannis, gest nobil pentru copiii talentaţi: "Important este să perseverezi!"

Au fost transformaţi în idoli! Roger Feder şi Simona Halep au ajuns la Cotroceni! Vezi cum a fost posibil!

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro