VIDEO / Primele concluzii ale anchetei din clubul Colectiv! Specialiştii spun că s-a folosit un singur extinctor

Un expert de la INSEMEX, institutul care va determina cauzele producerii incendiului din clubul Colectiv spune că s-a folosit un singur extinctor pentru a se stinge flăcările care au cuprins pereţii locaţiei.

Astăzi s-au prelevat probele necesare în cazul acestui dosar şi au fost audiaţi cei trei acţionari ai localului, iar mâine vor avea loc o serie de audieri, dar şi autopsiile celor care şi-au pierdut viaţa în această tragedie.  ”S-au găsit urme textile, urme de materiale arse, așteptăm să vedem ce tip de articole piritehnice au fost folosite. Am găsit un singur extinctor folosit. Focul a pornit de lângă scenă. Erau materiale de antifonare și pe tavanul clubului”, a declarat șeful echipei de cercetare din INSEMEX, George Artur Găman, conform Realitatea.net.

DOVEZILE că incendiul de la Colectiv nu a fost un accident! Premoniţii, semne şi alte lucruri stranii legate de tragedia din "Clubul Morţii"

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în această seară în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

Primele imagini cu unul dintre supravieţuitori, pe patul de spital! Imagini Şocante

Citeşte şi

Cutremurător! Cum s-a văzut tragedia din clubul Colectiv prin ochii unei asistente

Primele imagini cu unul dintre supravieţuitori, pe patul de spital! Imagini Şocante

Cutremurător! Cum s-a văzut tragedia din clubul Colectiv prin ochii unei asistente

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro