Răsturnare de situaţie în cazul călugărului care chema enoriaşele la biserică în chiloţi tanga! Ce s-a întâmplat cu stareţul Don Juan!

Stareţul Don Juan care îşi îmbia enoriaşele să meargă în casa Domnului îmbrăcate cu fuste mini şi chiloţi tanga loveşte din nou! Chiar dacă reprezentanţii Bisericii au susţinut că sluitorul Domnului ar fi fost exclus din lumea monahală, reporterii SPYNEWS.ro au aflat unde se ascunde călugărul pervers.

Despre stareţul Sava, de la mănăstirea Bucium, umbla de mult timp vorba că îşi şoca enoriaşele cu vorbe necuviincioase. "Să vă luaţi pe voi fustă mini, ciorapi frumoşi, chiloţi tanga, să aveţi sâni frumoşi şi iubire multă. Fustiţa să fie cu fermoar, ca să se deschidă mai bine", erau cuvintele cu care călugărul îşi ademenea enoriaşele la sfântul altar.

Mănăstirea Bucium, judeţul Braşov

Fără a se ruşina, călugărul şi-a detaliat toate fantezile sexuale cu lux de amănunte, în timp ce era filmat cu o cameră ascunsă. Mai mult, el le-a promis unor enoriaşe că le va satisface în pat şi planificînd chiar şi poziţiile sexuale pe care le vor folosi, în timpul unei partide în trei.

Exclus din rândul călugărilor, Ioan Sava a încercat să se ascundă ani de zile, însă reporterii SPYNEWS.ro l-au găsit tocmai în judeţul Tulcea. "Sava nu mai este stareţ, acum este doar părinte. Locuieşte la o mănăstire din Tulcea, alături de alţi călugări şi duce o viaţă liniştită", ne-au povestit surse din anturajul călugărului.


Stareţul Sava a dat vina pe faptul că a fost scăpat în cap

Atunci, după ce a vizionat înregistrarea cu camera ascunsă a avansurilor sexuale pe care preotul le-a făcut tinerelor, Laurenţiu Streza, mitropolitul Ardealului, a hotărât să îl destituie pe stareţul iubăreţ. Sava s-a arătat chiar uşurat că a scăpat de stăreţie şi le-a mulţumit tuturor celor care l-au ajutat să se elibereze de această „povară mult prea grea” pentru el. Fostul stareţ a mai spus că „de mic avea o problemă” şi se declara convins că aceasta i se trăgea de la faptul că a fost scăpat în cap când era încă prunc. Mitropolitul Ardealului a declanşat o anchetă pentru a stabili vinovăţia călugărului şi a dispus efectuarea unui control psihiatric pentru a se evalua starea mentală în care se află Sava. Şi se pare că l-au găsit în deplinătatea facultăţilor mentale din moment ce părintele slujeşte acum la o mănăstire din judeţul Tulcea, unde a dat peste enoriaşe „proaspete”.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro