VIDEO / Reacţia primarului violent din Suceava amuţeşte ţara: "După trei ani de şicane..."

Primarul violent din Suceava, Gheorghe Fron, şi-a spus cuvântul în cazul în care a fost acuzat! Imaginea pe care acesta şi-a creat-o în faţa camerelor de filmat a lăsat cu gura căscată întreaga ţară!

După ce a fost filmat înjurând şi purtându-se violent cu o femeie în vârstă, primarul violent din comuna Cornul Luncii. Edilul Fron Gheorghe a scuipat şi înjurat o femeie de 64 de ani care îngenunchease în faţa lui ca să îl implore să o ajute într-o problemă cu locuinţa. Conform dezvăluirilor altor oameni care au luat contact cu bărbatul, acesta nu se află la prima abatere în ceea ce priveşte agresivitatea. Totuşi, acesta se apără şi dă detalii precise despre cum s-a întâmplat totul, scuzându-se şi regretându-şi fapta.

"E vorba de circa trei ani de zile, familia Teteag, Valerian şi Maria plus băiatul, Răzvan, stăteau în locuinţa medicilor. Noi aveam un apartament liber la bloc şi l-am oferit, plus îmbunătăţirile să fie scăzute din chirie. Am făcut chiria de un milion (lei vechi), tot cu gândul de a-i ajuta. Dumnealor au făcut apartamentul de lux. Prima dată au venit cu chitanţă de 32 de milioane (lei vechi), şi mi-au cerut 500 de milioane (lei vechi). Am dat ordin de evacuare pentru apartament pentru că sunt în pericol. Au pensie de 22 de milioane (lei vechi) venit pe lună în afară de pensia de persoană de handicap pe care eu consider că a luat-o prin şantaj aşa cum e ea obişnuită să facă. O să cer şi eu oficial să verificăm cum a obţinut doamna Teteag acest certificat. În 2013 au fost mai multe cutremure, şi atunci a venit ea: aveţi dreptate, venim aici. Eu nu pot să-mi dau seama cum această familie crează zilnic probleme. Vin în fiecare zi, nu contează că sunt în şedinţă sau proiecte. Ne face tot felul de dosare penale şi aşa mai departe. Nu doar nouă ne-a făcut asta! Asta a făcut şi preotului. După trei ani de zile de şicane am făcut un gest pe care-l regret. Am înjurat şi am scuipat în aer de nervi. A încercat să mă şantajeze. A venit să îi dau 500 de lei când ea îmi dă o chitanţă de mână. Ea avea în grijă noii născuţi şi nu mergea la ei, erau în pericol de a muri. Ea este o femeie problemă. Au mari probleme cu alcoolul, se bat, dau telefon la 112, la o săptămână maxim două poliţia este la ei", s-a apărat primarul.

Emisiunea "Acces Direct" poate fi urmărită de luni până vineri la ora 17:00.

Sursă foto: captură Antena 1

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Primarul care scuipă localnicii are trecut tumultos! Nu e la prima abatere! Dezvăluiri şocante ale unui poliţist

Scene halucinante! Primar filmat când înjură şi scuipă o femeie cu handicap

Femeie de 61 de ani, bătută şi violată de două bestii! Agresorii sunt acum de negăsit


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro