REȚETA ZILEI - VINERI: Ouă în pâine cu bacon! Micul dejun perfect
Publicat pe 17.02.2017 la 08:50 Actualizat pe 17.02.2017 la 09:04
Trebuie să încep ziua cu un mic dejun delicios! Cum nu avem prea mult timp dimineața înainte de a pleca la locul în care aveți treabă, acest preparat este simplu și rapid, dar și sațios.
Trebuie să încep ziua cu un mic dejun delicios! Cum nu avem prea mult timp dimineața înainte de a pleca la locul în care aveți treabă, acest preparat este simplu și rapid, dar și sațios.
INGREDIENTE:
6 felii de pâine toast
12 felii de bacon
50 de grame de unt topit
sare și piper după gust
ouă
MOD DE PREPARARE:
Se preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Se taie coaja de la pâine. Baconul se taie pe din două și se înfășoară pe coaja de pâine tăiată, apoi se bagă la cuptor. O tavă pentru brioșe se unge cu untul topit, iar apoi se așează pâinea pe care am tăiat-o de coafă înainte. Se bagă tava cu pâine la cuptor, iar apoi se scoate și se pune câte un ou în fiecare coșulet de pâine. Preparatul se bagă la cuptor pentru 10-12 minute, până se fac crocante. Asta este tot!
Poftă bună!
D.S.