"Regina magiei albe", Maria Câmpina, martor cheie într-un caz de deţinere ilegală de armament!

Clarvăzătoarei Maria Câmpina nu i-a apărut în ghioc asta! O fotografie aparent banală o târăşte într-un scandal teribil, de deţinere ilegală de armament militar!
De parcă problemele penale ale soţului ei nu ar fi fost de ajuns, Maria Câmpina ar putea da cu subsemnatul într-un dosar incredibil: de deţinere ilegală de armă de război. Mai exact, un pistol-mitralieră tip AKM, care apare într-o fotografie mai veche a "Reginei magiei albe", postată de aceasta pe Internet. Contactată, ieri, de reporterii noştri, Maria Câmpina a declarat că mitraliera respectivă era deţinută... legal! "Băiatul cu mitraliera avea permis, tot ce trebuie. A predat-o toamna trecută, că au venit nişte legi noi şi a fost nevoit să o predea... Oricum, avea acte, tot ce trebuie", a garantat renumita vrăjitoare. 
După doar câteva minute, clarvăzătoarea l-a sunat pe jurnalistul care o contactase pentru a afla detalii despre mitraliera buclucaşă şi i-a dat o declaraţie halucinantă: "Mi-am adus aminte! Nu e rudă cu mine băiatul ăla cu mitraliera! Cei doi, care stau în spate, cu armele în mâini, sunt nişte vânători. De prin Sibiu, parcă... Erau şi ei pe acolo şi au vrut să facă o poză cu mine - că pe mine mă roagă mulţi oameni să fac poze cu ei -, iar eu am acceptat. Nu am nicio legăură cu oamenii ăia. Nici nu îi cunosc!"
Chiar dacă Maria Câmpina nu îşi aminteşte cine este tânărul înarmat cu AKM-ul, cu siguranţă vor afla poliţiştii, fiindcă deţinerea unei arme militare este strict interzisă.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro