EXCLUSIV / Ultimele imagini cu băieţelul care a dispărut fără urmă, iar poliţia nu a dat doi bani pe el!

SPYNEWS prezintă ultimele imagini cu băiatul de şapte ani care a dispărut fără urmă, în luna aprilie, când a plecat cu mama lui, în toiul nopţii, către o destinaţie necunoscută.
Naiman George Valentin a fost declarat dispărut de către tatăl de mai bine de jumătate de an, după ce bărbatul a aflat că fosta lui soţie, Georgiana Corodescu, s-a întors în ţară pe furiş şi a mers în vizită la nişte rude din judeţul Vrancea. De altfel, faptul că femeia şi băieţelul au dispărut în mod misterios a fost confirmat, pentru SPYNEWS, de mătuşa Georgianei, la care aceasta fusese în vizită. 
"A stat câteva luni prin Anglia, Italia şi Portugalia, iar de Paşte s-au întors. Georgiana a stat câteva zile la noi, cu băieţelul. Am avut nişte discuţii cu ea, i-am spus că, din punctul meu de vedere, greşeşte că nu îl lasă şi pe fostul soţ să îl vadă pe băiat şi că, în opinia mea, familia şi copiii reprezint totul. Am vorbit degeaba... La un moment dat, a primit un telefon şi a zis că pleacă la Bacău, că şi-a găsit de lucru. A luat copilul şi au plecat, deşi era noapte deja. A fost ultima oară când i-am văzut. La plecare, i-am zis Georgianei să ne anunţe şi pe noi dacă a ajuns bine la destinaţie, însă nu a mai sunat niciodată...", a declarat, pentru SPYNEWS, mătuşa tinerei.
Iar fotografiile de mai jos sunt ultimele imagini cu micuţul...
În mod bizar, cu toate că Sergiu Naiman (foto jos), fostul soţ al Georgianei, a menţionat în plângerile depuse la Poliţia Municipiului Oneşti şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bacău că se teme ca fiul lui să nu fi păţit ceva - chiar să fie omorât - şi a indicat-o pe mătuşă ca martor, solicitând să fie chestionaţi şi părinţii Georgianei, precum şi sora şi fratele acesteia, poliţiştii nu au dat doi bani pe caz.
Contactată, ieri, de reporterii SPYNEWS, care au întrebat ce au făcut, concret, polişiştii pentru a-l localiza pe minorul dispărut, insp. pr. Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bacău, a dat din colţ în colţ. "Nu cred că a fost necesar să fie căutat, întrucât copilul nu era dat dispărut, ci tatăl a reclamat faptul că mama nu respectă programul de vizitare a minorului. Trebuia să meargă la un executor judecătoresc, nu să vină la poliţie. (...) O să verific dacă s-au efectuat căutări. Probabil că s-au făcut, mai ales că este vorba despre un minor. (...) Nu ştiu sigur. O să mă mai interesez", a bâiguit poliţista desemnată pentru relaţiile cu presa. Şi, după cum era de aşteptat, a căutat ore în şir şi a... "uitat" să ofere un răspuns, până la închiderea ediţiei. 
Culmea, deşi insp. pr. Narcisa Butnaru (foto sus) susţine că la poliţie s-a înregistrat doar un dosar pentru nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti, documentele intrate în posesia SPYNEWS (aflate şi la poliţie) demonstrează faptul că Sergiu Naiman se declara îngrijorat de soarta fiului său: "Nu ştiu unde locuieşte, cu cine locuieşte, dacă are ce mânca. Nu ştiu nici măcar dacă mai trăieşte..."

Sergiu Naiman a lansat, recent, un mesaj disperat pe Facebook, în care solicita internauţilor să îi ofere detalii despre locul în care se află fiul lui, care a dispărut fără urmă, după ce a fost luat de fosta lui nevastă, într-un "scurt concediu". "Vă rugăm să ne ajutaţi să îl găsim pe George Valentin! Numele: Naiman George Valentin, 7 ani, bine dezvoltat, păr şaten, ten alb, ochi căprui. Mama: Corodescu Georgiana, 28 de ani, înălţime - 1,58 m, brunetă, ochi negri, obişnuieşte să poarte aproape mereu ochelari de soare. Dacă i-a văzut cineva, să ne sune la numărul de telefon 0749078475", a scris tatăl disperat.
Conform unei decizii judecătoreşti, Georgiana Corodescu ar fi trebui să lipsească din ţară doar în perioada 30 iulie - 18 august 2014. Însă, după ce a primit acceptul să plece peste hotare, femeia s-a "evaporat", cu tot cu băiat. Culmea, deşi între timp domiciliul copilului a fost stabilit, printr-o ordonanţă preşedinţială, la tatăl disperat, poliţiştii şi procurorii au tratat cu sictir cazul şi, după o anchetă minuţioasă, au ajuns la concluzia că Georgiana Corodescu nu poate fi acuzată de nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti! Aşa că... au clasat dosarul! Mai ales că ei erau convinşi că femeia este plecată peste hotare... Însă poliţiştii nu ar fi trebui să o caute pe Georgiana Corodescu prin Italia, Anglia, sau Portugalia, ţări prin care femeia s-a perindat, cu fiul de mână, în căutarea unui job stabil. Ci... în România! Asta deoarece, potrivit informaţiilor obţinute de reporterii SPYNEWS, ea a revenit în ţară în luna aprilie a acestuia an, dispărând fără urmă în drum spre Bacău.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro