SMS-ul buclucaş trimis de Alina Radi viitoarei sale soacre! "Eu sunt bună numai să ţi-o $#@?"

Noi dovezi halucinante ies la iveală în cazul amantlâcului care o are protagonistă pe Alina Radi. Războiul este departe de a se sfârşi, iar acum, mărul discordiei este un mesaj buclucaş.

Scandalul în care este implicată fosta iubită a lui Nick Rădoi a luat amploare! După ce i-a distrus căsnicia prietenei ei cele mai bune, Alina Radi a scos artileria grea. A pus-o la zid pe mama bărbatului care i-a oferit un copil, iar atacurile nu se opresc aici. Reporterii SPYNEWS.ro au intrat în posesia unui SMS buclucaş, care l-ar fi avut ca destinatar pe Achim, presupusul iubit al artistei şi soţul Adrianei, cea mai bună prietenă a acesteia. Din greşeală, mesajul - unul extrem de obscen - a ajuns în căsuţa soacrei, care a rămas cu gura căscată. "Am chef de ceartă?? Dar eu ce **** mea sunt? Doar aia care îţi suge **** şi în rest ai treabă la Stamora toată ziua? Seara stai la mine. Lasă că o să îmi fac şi eu program şi nu o să am timp de tine. Să vedem dacă ţie o să îţi placă", este mesajul halucinant care a ajuns la mama lui Achim, în urmă cu ceva timp.


La câteva minute după, Alina a trimis un alt sms, de data aceasta realizând că mesajul nu a ajuns la cine trebuia. "Mă scuzaţi, am vrut să îi scriu lui Achim"

În tot acest timp, interpreta de muzică populară a susţinut că nu ea este cea care îl caută pe soţul prietenei ei, ba mai mult decât atât, de nenumărate ori el i-ar fi cerut să pătreze copilul, rodul iubirii celor doi. Mama lui Achim a mărturisit pentru SPYNEWS.ro că aceasta este dovada că Alina este capul răutăţilor şi cea care nu îi lasă familia în pace, de mai bine de un an. "M-am săturat de această situaţie, mai ales că am ajuns aici din cauza ei. Are un tupeu fantastic de parcă ea este soţia fiului meu. Nu îmi doresc decât să ne lase în pace, pentru că Achim şi Adriana au fost extrem de fericiţi până să îşi bage ea coada. Ea a venit în curtea noastră şi, de atunci, nu am mai avut linişte. Acum vrea să îşi spele imaginea. Ce imagine? Măcar eu am muncit o viaţă întreagă, dar ea a cântat pentru 10 lei în cârciumi de mahala. Mi-a cerut să ies la televizor şi să declar că sunt bunica lui Dario. Eu îi cer public să facă testul de paternitate şi, atunci când va scrie pe certificatul de naştere al copilului că tatăl lui este Achim, poate atunci voi spune că sunt bunica acelui copil. El nu are nicio vină. Fiul meu se va ocupa în continuare de acel copil, îi va face botezul aşa cum se cuvine. Ce familie, ce mamă sau soţie ar face aşa ceva pentru amantă?", a mărturisit mama lui Achim, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro