Mesajul halucinant pe care i l-a trimis Alina Radi femeii căreia i-a furat bărbatul!

După ce s-a combinat cu soţul celei mai bune prietene şi a făcut un copil cu acesta, Alina Radi i-a trimis un mesaj de-a dreptul şocant nevestei înşelate!
Acuzată că a destrămat o familie şi că i-a "turnat" un copil unui bărbat însurat, Alina Radi se comportă cu fosta ei prietenă căreia i-a furat soţul de parcă aceasta ar fi vinovată de întreaga situaţie. După ce SPYNEWS a făcut dezvăluiri incredibile despre acest amantlâc, artista i-a trimis un mesaj halucinant soţiei înşelate: "Divorţează de Achim, ca să nu te faci de râs!" 
Culmea, în acest război dintre interpreta de muzică populară şi nevasta încornorată, un aliat de nădejde îl are cea din urmă, în persoana mamei bărbatului infidel! "Alina Radi a reuşit să distrugă o căsnicie. Nu e posibil să fii în stare să îi faci aşa ceva prietenei tale cele mai bune şi apoi să continui să arunci cu gunoi. După ce a trădat-o pe Adriana şi i-a făcut un copil unui bărbat însurat, ea nu se opreşte aici. Acum susţine că fiul meu şi soţia lui sunt în divorţ. Nu este adevărat! Acest lucru nu se va întâmpla niciodată, pentru că noi suntem o familie unită, iar eu nu voi permite niciodată ca fiul meu să divorţeze de soţia lui. Mi-au oferit un nepot frumos şi erau extrem de fericiţi până să apară Alina Radi în viaţa lor. Ea a distrus tot! Nu ştiu ce i-a făcut fiului meu. Cred că i-a făcut vrăji, altfel nu îmi explic..." Femeia admite, totuşi, faptul că şi fiul ei poartă o pare din vină. "Nu spun că el nu este vinovat, însă nu e posibil ca amantă să fii pusă în situaţia asta şi să continui să ataci nişte oameni nevinovaţi. Nu vreau decât să îmi lase familia în pace", a mărturisit Lucica, mama lui Achim, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro