Prima declaraţie a Alinei Radi, după ce a fost acuzată că i-a furat soţul celei mai bune prietene! "El nu m-a lăsat să fac avort!"

Alina Radi este protagonista unui scandal în showbiz, după ce a fost acuzată că i-a furat soţul celei mai bune prietene şi i-a oferit un băieţel. Pusă la zid de femeia căreia i-a furat bărbatul, artista a rupt tăcerea, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.

SPYNEWS a relatat în exclusivitate povestea incredibilă a triunghiului amoros din Timişoara. Interpreta de muzică populară şi-a clădit fericirea pe suferinţa celei mai bune prietene, asta după ce i-a oferit un copil soţului acesteia şi a avut o relaţie extraconjugală cu el de mai bine de un an. Contactată de către reporterii noştri, Alina Radi a vorbit, în exclusivitate, despre scandalul cu iz de amantlâc. "Problemele lui în căsnicie au apărut înainte ca noi doi să formăm un cuplu. El nu m-a lăsat să fac avort. Mi-a spus că va divorţa la un moment dat. Eu am fost prietenă cu Adriana timp de un an jumătate şi ne-am distanţat fătă un motiv anume. Nu vreau să fiu eu cauza divorţului lor. Iar dacă el nu mai vrea să mai fie cu ea, nu sunt eu de vină. Dacă avea o căsnicie roz nu era cu mine. Şi nu-mi cerea să ţin copilul. Copilul este pe numele meu pentru că nu am vrut să îl recunoască că nu îşi rezolvase problemele cu divorţul", a mărturisit Alina Radi, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro