"Alina Radi i-a făcut vrăji!" Acuzaţii teribile în cazul amantlâcului în care este implicată cunoscuta artistă!

Celebritatea nu aduce doar bucurii, iar Alina Radi a simţit asta pe pielea ei. Timp de un an, celebra artistă s-a iubit cu soţul celei mai bune prietene, un timişorean căruia i-a oferit un copil. Întreaga poveste a fost relatată de SPYNEWS.ro, iar astăzi, un alt personaj rupe tăcerea şi o desfiinţează pe interpreta de muzică populară.

Mai bine de un an, Alina Radi a jucat rolul amantei, fiind protagonista unui scandal de zile mari. Şi-a trădat cea mai bună prietenă după ce i-a furat soţul, un timişorean cu o situaţie financiară foarte bună. Demascată şi rănită, celebra interpretă de muzică populară a primit o nouă lovitură, de data aceasta de la mama bărbatului care i-a oferit un copil. Adică femeia pe care şi-o doreşte soacră!

Contactată de către reporterii SPYNEWS.ro, Lucica, bunica paternă a copilului Alinei Radi, a declarat: "Alina Radi a reuşit să distrugă o căsnicie. Nu e posibil să fii în stare să îi faci aşa ceva prietenei tale cele mai bune şi apoi să continui să arunci cu gunoi. După ce a trădat-o pe Adriana şi i-a făcut un copil unui bărbat însurat, ea nu se opreşte aici. Acum susţine că fiul meu şi soţia lui sunt în divorţ. Nu este adevărat! Acest lucru nu se va întâmpla niciodată, pentru că noi suntem o familie unită, iar eu nu voi permite niciodată ca fiul meu să divorţeze de soţia lui. Mi-au oferit un nepot frumos şi erau extrem de fericiţi până să apară Alina Radi în viaţa lor. Ea a distrus tot! Nu ştiu ce i-a făcut fiului meu. Cred că i-a făcut vrăji, altfel nu îmi explic..." Femeia admite, totuşi, faptul că şi fiul ei poartă o pare din vină. "Nu spun că el nu este vinovat, însă nu e posibil ca amantă să fii pusă în situaţia asta şi să continui să ataci nişte oameni nevinovaţi. Nu vreau decât să îmi lase familia în pace", a mărturisit Lucica, mama lui Achim, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.

În tot acest timp, Alina Radi se apără, susţinând că tatăl copilului ei se află în plin divorţ. "El mi-a spus că va divorţa. Era vorba să facă acest pas în februarie, însă atunci era ziua fiului lui, Angelo. Apoi a amânat şi s-a ajuns aici. Zilele trecute mi-a spus că amândoi s-au dus la notar, divorţul fiind de comun acord. Nu am nicio dovadă la mână, acestea sunt cuvintele lui", a declarat Alina Radi, extrem de afectată de cele întâmplate.

"Vreau să ne lase familia în pace"

Contactată de către reporterii SPYNEWS.ro, soţia timişoreanului a mărturisit, distrusă de durere. "Nu vreau să comentez prea multe despre acest subiect. Eu nu vreau să o denigrez pe Alina Radi. Într-adevăr, noi am fost prietene foarte bune la un moment dat, apoi am aflat că umblă după soţul meu. Am stat de vorbă cu amândoi, ne-am discutat problemele şi nu îmi doresc decât să ne lase familia în pace", a spus Adriana, în exclusivitate pentru SPYNEWS.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro