Renunţă la uscătorul de păr! Cum să-ţi usuci părul cu un tricou vechi

Uscătorul de păr este rar recomandat pentru podoaba noastră capilară, deoarece dăunează foarte tare. Din păcate, într-o eră a vitezei, sfatul acesta e din ce în ce mai rar respectat.

În mod normal, pentru a-ţi usca părul fără niciun aparat, ai nevoie de câteva ustensile: un prosop cu microfibră, un pieptăn cu dinţii rari.

Prosopul cu microfibră e necesar. Acesta absoarbe apa din păr şi îl usucă mai rapid, fără efectul de electrizare pe care îl întâlnim atât de des. Folosirea unor prosoape groase pot rupe părul, care este mult mai fragil atunci când este ud. Dacă nu ai un astfel de prosop în casă, foloseşte un tricou mai vechi din bumbac sau şerveţele din hârtie.


După ce te-ai folosit de prosop, tricou sau hârtie foloseşte un pieptăn cu dinţi rar pentru descurcare. Pieptănul din lemn va câştiga întotdeauna în faţa celui de plastic, deoarece protejează mai bine firul de păr. Evită peria pe părul ud!
Dacă ai părul uscat şi îl usuci natural, va arăta aspru şi fără luciu. Aşa că, atât cât e încă umed, hidratează-l cu ulei de argan.

Sursă foto: Hepta

A.C.

Citeşte şi:

O femeie din SUA a descoperit o băutură minune contra depresiei postnatale! Nu o să îţi vină să crezi ce conţine!

Această cură de slăbire nu dă greş! Slăbeşti 3 kg în numai 7 zile cu ajutorul unor condimente pe care le ai în bucătărie

VIDEO / A suportat ani întregi glume răutăcioase din cauza modului în care arată! Fetiţa "dalmaţian" este acum o domnişoară în toată firea! Uite cum arată


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro