REȚETA DE WEEKEND: Pui Teriyaki cu orez și broccoli înăbușit
Publicat pe 21.04.2018 la 16:47 Actualizat pe 21.04.2018 la 16:54
Puiul Teriyaki este o rețetă tradițional japoneză și este extrem de savuroasă, ideală pentru un răsfăț de weekend.
Puiul Teriyaki este o rețetă tradițional japoneză și este extrem de savuroasă, ideală pentru un răsfăț de weekend.
Preparatul se realizează ușor, ingredientele sunt la îndemâna oricui, iar cei dragise vor linge pe degete după ce îl vor încerca!
Ingrediente:
- pui
- sos de soia
- semințe de susan
- oțet
- zahăr brun
- broccoli
- orez
CITEȘTE ȘI: REȚETA ZILEI: Cheesecake în formă de inimă! Simplu şi delicios
Mod de preparare: Se pune sosul de soia, oțetul și zahărul, pe foc mic, într-o tigaie. Se lasă până scade și se lasă la răcit. Puiul în tai cuburi și îl pui la rumenit într-o tigaie. Broccoli se face la abur sau fiert, iar orezul se fierbe cu sare. După ce puiul este gata, adaugăm sosul și semințele de susan. Pentru servire. Se pune o lingură de orez pe farfurie, broccoli, iar pe deasupra puiul. Poftă bună!
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.C.