REŢETA ZILEI - JOI: Drob de fasole
Publicat pe 21.04.2016 la 15:55 Actualizat pe 21.04.2016 la 16:29
Sărbătorile pascale bat la uşă, iar gospodinele intră în febra pregătirilor. Masa de Paşti reprezintă pentru mulţi dintre noi un aspect foarte important.
Sărbătorile pascale bat la uşă, iar gospodinele intră în febra pregătirilor. Masa de Paşti reprezintă pentru mulţi dintre noi un aspect foarte important.
Dacă nu eşti adepta mâncărurilor săţioase, îţi propunem să încerci un alt gen de drob, făcut din fasole, tocmai bun pentru cei care ţin la siluetă, dar şi la starea de bine. Conform Sperantatv.ro, ingredientele şi modul de preparare sunt:
Drobul se prepară din:
3 căni de fasole fiartă
3 cepe tăiate mărunt
2 ardei grași tăiați mărunt
2 linguri de ulei
6 linguri de făină
1 cană de bulion
2 felii de pâine înmuiate în apă și stoarse
4-5 căței de usturoi
busuioc
sare
Mod de preparare
Fasolea se mixează sau se trece prin mașină de tocat. Se adaugă restul ingredientelor, se amestecă și se toarnă într-un vas uns cu ulei. Se pune vasul în cuptor pentru o oră. Când este gata, se presară pătrunjel tocat mărunt și se garniseste cu feliuțe de roșii.
Sursă foto retetenutritive.blogspot.ro / sperantatv.ro
Citeşte şi
REŢETA ZILEI - MIERCURI / Salată de caracatiţă, un preparat cu parfum mediteranean, extrem de gustos
REŢETA ZILEI - MARŢI: Supă de căpşune cu îngheţată de vanilie
E.V