REŢETA ZILEI - LUNI: Cel mai bun desert de vară. Cum să prepari îngheţată cu fructe de pădure pe băţ
Publicat pe 25.05.2015 la 15:50 Actualizat pe 25.05.2015 la 16:07
Căldura de afară te-a domolit şi vrei să mănânci ceva care să te răcorească, iată o reţeta care te va revigora total.
Căldura de afară te-a domolit şi vrei să mănânci ceva care să te răcorească? Iată o reţeta care te va revigora total.
Ingrediente
220g coacaze negre, 50g zahăr, 220g căpşuni tăiate în sferturi, 150g iaurt.
Metoda de preparare
Pasează fructele, pe rand, într-un blender sau robot de bucătarie, cu câte o lingură de zăhar. Pune-le pe fiecare într-un bol separat. Amestecă iaurtul cu 2 linguri de zahăr şi toarnă alternativ cele trei ingrediente în recipiente speciale pentru îngheţată pe băt, înfige câte un băţ în fiecare şi pune-le la rece. Îngheţată va fi gata în 3 ore şi poate fi păstrată până la o săptămână.
Citeşte şi:
REŢETA ZILEI - SÂMBĂTĂ: Cupe de ciocolată cu spumă de fructe de pădure
REŢETA ZILEI - JOI: Prăjitură de căpşuni în straturi, perfectă pentru sezonul cald
REŢETA ZILEI - MIERCURI: Supă de mere şi găluşte! O mâncare rece şi savuroasă
L.C