REŢETA ZILEI - MIERCURI: Cartofi la cuptor cu boia şi rozmarin! O propunere de post, rapidă şi delicioasă
Publicat pe 26.11.2014 la 16:18 Actualizat pe 26.11.2014 la 16:37
Propunerea de astăzi este una ideală pentruzilele de post. Este o reţetă uşor de preparat, dar delicioasă în acelaşi timp.
Propunerea de astăzi este una ideală pentruzilele de post. Este o reţetă uşor de preparat, dar delicioasă în acelaşi timp.
Reţeta de astăzi, Cartofi la cuptor cu boia şi rozmarin, se prepară rapid şi cu câteva ingrediente ieftine, dar cel mai important este că acest fel de mâncare poate fi servit şi în zilele de post.
Citeşte şi: REŢETA ZILEI - MARŢI: Somon a la Carbonara! Este un adevărat răsfăţ culinar
Ingrediente
1 kilogram de cartofi
3-4 fire rozmarin proaspăt
1 linguriţă boia de ardei
1 linguriţă praf de usturoi
4-5 linguri ulei de măsline
sare şi piper
Mod de preparare
Curățăm cartofii îi spălam și îi tăiem cuburi. Îi punem la fiert în apă cu sare și 2 linguri ulei. Îi fierbem doar pe jumătate.
Scurgem cartofii de apă și îi punem în tava unsă cu ulei de măsline. Presărăm sare, piper, boia și praful de usturoi. Din loc în loc punem crenguțele de rozmarin.Îi stropim cu ulei de măsline.
O lăsam la cuptor 10-15 minute. Sunt foarte buni atât consumați că atare cât și pe post de garnitură.
Mai multe reţete pe caietulcuretete.
A.C.
Foto: caietelulcuretete.com
Citeşte şi:
REŢETA ZILEI - LUNI: Frittata cu paste şi legume! E ieftină şi se prepară rapid