RETEŢA ZILEI - MIERCURI: Hot Dogs în foietaj, o minunăţie marca Nicolai Tand cu un ingredient surpriză
Publicat pe 02.03.2016 la 16:05 Actualizat pe 02.03.2016 la 16:31
Celebrul bucătar Nicolai Tand vă recomandă astăzi o reţetă pur şi simplu delicioasă de Hot Dogs în foietaj.
Celebrul bucătar Nicolai Tand vă recomandă astăzi o reţetă pur şi simplu delicioasă de Hot Dogs în foietaj.
Ce ne trebuie:
2 cârnați cabanos
aluat foietaj 365
muștar de Dijon
oregano
scobitori de plastic
Cum am pregătit:
Întind foaia și înțep aluatul cu un rulou cu țepi sau o furculița, ca să respire (dacă ai niște copii pe lângă casă, pune-i pe ei, că să simtă că participă).
Dau drumul la cuptor (160-180°C). Tai cârnatul în bucățele de aproximativ 4 cm. Pun muștar peste foaie cu pensula și presar oregano. Tai panglici late cât cârnatul și rulez, că la cornulețe, apoi îi înțep cu niște scobitori că să stea. Îi pun pe toți într-o tavă, cu spațiu între ei. Separat, băț două ouă și pensulez peste aluat, că să aibă o culoare frumoasă, a scris Nicolai pe blogul lui.
Citeşte şi:
REŢETA ZILEI - MARŢI: Prăjitura creolă
RETEŢA ZILEI - DUMINICĂ: Omletă ca la Maramureş marca Nicolai Tand! O adevărată savoare de la prima înghiţitură