REȚETA ZILEI: Pandișpan cu iaurt și afine
Publicat pe 03.04.2018 la 08:26 Actualizat pe 03.04.2018 la 08:28
Acest pandișpan este grozav pentru o zi de primăvară. Prepară-l chiar la tine în casă și fă-ți familia mai fericită ca niciodată.
- 1/2 cești de făină de tort
- 2 lingurițe de praf de copt
- 1/2 lingurițe sare
- 1 ceașcă de iaurt fără grăsime sau cu un conținut scăzut de grăsime din iaurt grecesc
- zahăr granulat
- 3 ouă mari
- 1 linguriță exatrct de lămâie
- 1 cană de ulei
- 1/2 cupe de afine
- 1 cană de zahăr pudră
- 1 ceașcă de lapte
Mod de preparare:
Încălziți cuptorul la 350 de grade. Se amestecă făina cu praful de copt și sarea. Separat, într-un castron mare, amestecați iaurtul cu zahărul granulat, ouăle și extractul de lămâie. Adăugați ulei în funcție de compoziţie. Amestecați ingredientele până devin omogene. Combinați afinele cu făina integrală până în clipa în care ați format aluatul. Coaceți timp de 50-70 de minute. Se lasă la răcit timp de 15 minute și apoi se răstoarnă pe un suport. Poftă bună!
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.G.