REŢETA ZILEI - SÂMBĂTĂ: Cartofi prăjiţi la grătar!
Publicat pe 19.09.2015 la 10:45 Actualizat pe 19.09.2015 la 11:23
Cartofii prăjiţi se numără prinrte cele mai mari plăceri culinare pe care oamenii le au, în contradicţie cu cât de sănătoşi sunt. De multe ori, gustul domină deasupra efectului asupra sănătăţii.
Cartofii prăjiţi se numără prinrte cele mai mari plăceri culinare pe care oamenii le au, în contradicţie cu cât de sănătoşi sunt. De multe ori, gustul domină deasupra efectului asupra sănătăţii.
Ce ai nevoie:
O pungă de cartofi congelaţi
O cană de chilli
Brânză (după preferinţe)
Arpagic
Folie de aluminiu
Instrucţiuni:
Întinde folia de aluminiu pe masă şi răstoarnă punga de cartofi pe ea. După ce aranjezi cartofii, modelează folia de aluminiu şi fă-o într-o formă ovală. Nu uita să pliezi marginile.
Încălzeşte grătarul la putere medie spre tare. Pune folia de aluminiu cu cartofii congelaţi în grătar şi aşteaptă să se gătească pentru 20-30 de minute până când cartofii arată crocanţi. Adaugă chilli, brânză şi arpagic şi orice alte toppinguri pe care le preferi şi lasă-l în grătar până când brânza se topeşte.
Ai grijă când transferi cartofii într-o altă farfurie!
Poftă bună!
Sursă foto: captură video
A.C.