Reţeta zilei: vineri - Ruladă de caşcaval cu salată de boeuf! Perfectă pentru Crăciun
Publicat pe 16.12.2016 la 11:20 Actualizat pe 16.12.2016 la 11:29
Sigur nu aţi auzit de aşa ceva până acum! Am găsit o reţetă extraordinară: ruladă de caşcaval cu salată de boeuf. Este un adevărat deliciu şi se prepară foarte uşor.
Sigur nu aţi auzit de aşa ceva până acum! Am găsit o reţetă extraordinară: ruladă de caşcaval cu salată de boeuf. Este un adevărat deliciu şi se prepară foarte uşor.
Conform bucatareselevesele.ro, este o idee inedită, un aperitiv festiv uşor de preparat.
Aveţi nevoie de:
- 450 de grame de caşcaval afumat
- 300-400 de grame de salată de boeuf
- 3-4 fâşii de morcovi fierţi
Mod de preparare:
Pune într-o oală la fiert apă cu o lingură de sare. Atunci când începe să clocotească, pui apa fiebinte şi caşcavalul tăiat bucăţi mari şi laşi să fiarbă timp de 5 minute. Strecoară printr-o sită, iar caşcavalul topil îl pui pe o hârtie de copt cerată. Acoperă cu o altă hârtie de copt şi îndinde-l în formă de dreptunghi.
Deasupra caşcavalului întins pune salata de boeuf şi la margini pune morcovii fierţi. Pe o folie alimentară presară mix de seminţe de susan alb şi negru, pune peste rulada obţinută şi împachetează strâns în folie. Lasă totul la rece câteva ore, conform bucatareselevesele.ro.
Cea mai uşoară reţetă de "salată boeuf"
R.P.