Revoltător! Un bărbat este neînmormântat de 40 de zile. Legea îi interzice concubinei să îl scoată de la morgă

O femeie din Buzău nu a reuşit să ridice de la morgă trupul neînsufleţit al iubitului ei care a murit în luna decembrie 2015, dintr-un motiv incredibil.

Spitalul refuză să îi predea trupul concubinului ei, deoarece femeia nu este în nicio relaţie de rudenie cu acesta. O hotărâre de Guvern stabileşte că doar rudele pot ridica o persoană decedată de la morgă, potrivit stiridebuzau.ro.

Letiția Ion a stat alături de iubitul ei 12 ani de zile, dar nu s-au căsătorit, ci au trăit în concubinaj. Bărbatul s-a îmbolnăvit, iar după o suferință îndelungată a murit în Spitalul Județean Buzău.

”Am trăit în concubinaj cu soţul meu vreo 12 ani. El a decedat anul trecut, pe 29 decembrie. Sunt aproape 40 de zile, nu am reuşit să ridic cadavrul şi acum este în morgă spunându-mi că eu nu am dreptul să ridic cadavrul, dreptul revenind soţiei şi copiilor”, a declarat Letiția Ion.

A.B.

Foto: arhiva

Citeşte şi:

VIDEO / Adevăratul motiv pentru care Celine Dion a lipsit de la înmormântarea fratelui ei

Gest cutremurător făcut de Celine Dion la căpătâiul fratelui. E sfâşiată de durere, dar a găsit puterea de a-i aduce un ultim omagiu

VIDEO / Cea mai sfâșietoare imagine de la înmormântarea soțului! Celine Dion a luat sicriul în braţe și a început să jelească


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro