S-a adeverit prezicerea lui Nostradamus, după cutremurul din Nepal? "O mişcare în pantă a pământului, o mare calamitate"

CUTREMUR NEPAL. Nostradamus a făcut nenumărate preziceri sumbre, cele mai multe dintre acestea adeverindu-se. Prezicătorul a vorbit şi despre o catastrofă care ar putea lovi Pământul în 2015.

CUTREMUR NEPAL. Este vorba despre un cutremur devastator pe care Nostradamus l-a prezis în "Lumea Nouă", adică în Statele Unite ale Americii. Potrivit bărbatului tragedia ar trebui să aibă loc atunci când planeta Mercur se va afla în Săgetător, adică pe data de 25 noiembrie 2015.

CUTREMUR NEPAL. Cu toate acestea cutremurul din Nepal pare să fie mult mai aproape de cuvintele lui Nostradamus, pentru că au murit peste 1.200 de persoane, iar imaginile catastrofei sunt desprinse din filmele de groază.

"O mişcare în pantă a pământului, o mare calamitate,
Peste Pământurile din Vest şi Lombardia
Va fi foc pe navă, ciumă şi captivitate:
Mercur în Săgetător. Saturn dispare"


CUTREMUR NEPAL. Catrenele lui Nostradamus au apărut în 1555. Până în prezent 70% din prezicerile sale s-au adeverit.

CUTREMUR NEPAL. Viaţa a peste 1000 de persoane s-a năruit în câteva secunde. Un cutremur de 7,9 grade pe Richter, urmat de o avalanşă de amploare, a făcut pagube imense în Nepal. Seismul a fost cel mai puternic din ultimii 81 de ani şi s-a produs în apropiere de Kathmandu, capitala Nepalului. Cutremurul a cauzat prăbuşirea a numeroase clădiri şi a provocat de asemenea pagube în statele învecinate: India şi Bangladesh.

L.F.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest