VIDEO / Cel mai vechi simbol din Kathmandu s-a prăbuşit! Ruinele sunt desprinse din filmele de groază

CUTREMUR NEPAL. Un simbol al capilatei Kathmandu, construit în urmă cu aproape două secole, s-a prăbușit în timpul cutremurului de 7.8 grade pe scara Richter care a lovit sâmbătă dimineață Nepalul și nordul Indiei.

CUTREMUR NEPAL. Turnul istoric Dharara, un simbol al Nepalului și al capilatei Kathmandu, ridicat în anul 1832, s-a prăbușit în timpul seismului produs în această dimineață, care a avut epicentrul la 80 de kilometri est de Pokhara, al doilea oraş ca mărime din Nepal, scrie huffingtonpost.com. Aproximativ 200 de persoane au fost prinse în interiorul turnului, atunci când s-a prăbușit, potrivit poliției.

CUTREMUR NEPAL. Viaţa a peste 1000 de persoane s-a năruit în câteva secunde. Un cutremur de 7,9 grade pe Richter, urmat de o avalanşă de amploare, a făcut pagube imense în Nepal. Seismul a fost cel mai puternic din ultimii 81 de ani şi s-a produs în apropiere de Kathmandu, capitala Nepalului. Cutremurul a cauzat prăbuşirea a numeroase clădiri şi a provocat de asemenea pagube în statele învecinate: India şi Bangladesh.

L.F.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro