Apocalipsa în Nepal! Află toate detaliile şi ultimele informaţii despre avalanşa din munţii Himalaya

CUTREMUR NEPAL. Viaţă a peste 1000 de oameni s-a năruit în doar câteva secunde în urma unui cutremur de 7,9 grade pe Richter. O artistă româncă este dată dispărută, iar un alpinist român a fost părtaş la scenariul apocaliptic.

CUTREMUR NEPAL. Artista Delia Opran, care se afla într-o expediţie în munţii Himalaya, este de negăsit după cutremurul de 7.9 din Nepal. Florin Pârvu, director adjunct Direcţia Relaţii Consulare, MAE, a anunţat că s-au început căutările.

CUTREMUR NEPAL. Cutremurul devastator a fost urmat de o avalanşă de amploare în care şi-au pierdut viaţa cel puţin opt persoane. Patru alpinişti români se aflau în munţi în timpul în care s-a produs tragedia. Alex Găvan, unul dintre alpinişti se afla în tabăra de la Baza Sudică a Everestului când pământul a început să se zguduie. Bărbatul a avut timp să anunţe pe o reţea de socializare că a scăpat cu viaţă în tragedia în care atâţi alţii au pierit.

CUTREMUR NEPAL. Potrivit Asociaţiei Române pentru Alpinism şi Explorare, alţi trei alpinişti români se aflau la baza Everestului. Este vorba despre Zsolt Torok , Justin Ionescu şi Teofil Vlad. Potrivit informaţiilor furnizate de aceeaşi sursă, ultimul dintre ei s-ar afla în Tabăra de Bază Avansată de pe faţa Nordică a Everestului unde condiţiile de producere a avalanşelor sunt reduse, conform Antena Stars.

CUTREMUR NEPAL. Viaţa a peste 1000 de persoane s-a năruit în câteva secunde. Un cutremur de 7,9 grade pe Richter, urmat de o avalanşă de amploare, a făcut pagube imense în Nepal. Seismul a fost cel mai puternic din ultimii 81 de ani şi s-a produs în apropiere de Kathmandu, capitala Nepalului. Cutremurul a cauzat prăbuşirea a numeroase clădiri şi a provocat de asemenea pagube în statele învecinate: India şi Bangladesh.

L.F.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro