S-a decis! Becali nu va fi eliberat

Gigi Becali a avut marţi termen la Curtea de Apel Constanţa pe cererea legată de posibilitatea de a suferi o intervenţie chirurgicală în libertate. Decizia a rămas în pronunţare, iar magistratii au anunţat răspunsul la cererea finanţatorului Stelei.

Magistraţii de la Curtea de Apel au decis că cererea lui Gigi Becali este nefondată. Astfel, decizia este definitivă şi latifundiarul din Pipera nu va fi eliberat. Becali va face intervenţia chirurgicală sub pază. 

Becali doreşte să se opereze în străinătate. La termenul anterior a solicitat 180 de zile de suspendare a pedepsei pentru a se opera în afara ţării, însă Tribunalul Constanţa i-a respins cererea. "De ce îi deranjează că Becali, care a stat un an de zile în puşcărie, îşi face operaţia şi apoi îşi reia condamnarea? De ce atâta încrâncenare ca să paralizez eu? Nu am fost condamnat la moarte, nu am fost condamnat la paralizie", a spus Becali în faţa instanţei. 
Însă, Tribunalul i-a acordat posibilitatea să se opereze oricând în România, sub pază, la orice spital doreşte din afara sistemului penitenciar. Raportul medico-legal indică şi el că Becali să se opereze în România, el suferind de hernie de disc cervicală.
L.F.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro