BREAKING NEWS Gigi Becali va fi eliberat! Vezi cine a facut anuntul bomba

Starea de sănătate a lui Gigi Becali s-a înrăutăţit. După multe cereri de graţiere a latifundiarului, Comisia de Justiţie i-a acordat eliberarea condiţionată pe caz de boală.

Decizie surprinzătoare! Gigi Becali va fi eliberat, potrivit "surselor de primă mărime din Justiţie" pentru a fi internat şi operat. Eliberarea condiţionată se va desfăşura pe o perioadă de 3 luni, timp în care fostul patron va fi internat la o clinică privată.

"Această ştire este în exclusivitate şi voiam să fac anunţul aici. Surse de primă mărime din Justiţie mi-au spus că Gigi va fi eliberat mâine, pentru 3 luni de zile, ca să aibă parte de operaţia de care are nevoie. Personal, cunosc medicul care îl va opera, este un medic excepţional şi a operat-o şi pe fetiţa mea. Mi-a spus că intervenţia nu este una lipsită de riscuri şi că este destul de dificilă. Eu sper să se facă dreptate şi să se facă cât mai curând ceva în acest demers. Gigi Becali este exact ca un pui de vultur care nu se simte bine în colivie, iar locul unui astfel de om luminos este în libertate", a declarat în exclusivitate Corneliu Vadim Tudor, la "Un Show Păcătos".

A.M.

Citeşte şi:

S-au împăcat! După ani de procese, Vica şi Piţurcă au căzut la pace

Scandalul dintre Flore şi Codin povestit pas cu pas de martori! Ea i-a atacat iubita, el a lovit-o cu inelul ca s-o calmeze!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro