"Satana" a făcut fericiţi mii de români! Toţi şi-ar dori să fie acum în pielea lui

În ultimii ani, foarte mulţi clienţi au atacat în instanţă clauzele abuzive conţinute în contractele de creditare ale mai multor bănci din România.
Unul dintre aceştia a fost şi Victor Piţurcă, alias "Satana", care în urmă cu câteva zile a câştigat procesul intentat băncii. Instanţa a constatat "caracterul abuziv şi nulitatea absolută a clauzei cuprinse în (...) contractul părţilor" şi a obligat "pârata să restituie reclamantului sumele încasate cu titlu de comision de administrare pe toată perioada derularii contractului, la cursul BNR de la data plăţii, cu dobânda legală aferentă de la data fiecarei plăţi efectuate de reclamant până la plata efectivă a debitului". Victor Piţurcă ar trebui să primească, potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, aproape 25.000 de euro. 
Împrumut de un milion şi jumătate de euro
Potrivit unor surse, de vină ar fi un împrumut luat de Victor Piţurcă în noiembrie 2007. Atunci, sucursala Dorobanţi VIP a instituţiei bancare l-a împrumutat pe selecţioner cu 1.520.000 de euro, garanţi fiind - după unele informaţii apărute în presă - soţia acestuia, Maria Piţurcă şi fiica lor, Claudia Florentina. Selecţionerul a garantat împrumutul cu vila sa cu piscină şi terenul aferent de 2.000 de metri pătraţi din Voluntari. Odată cu criza, antrenorul a chemat banca în instanţă, în două dosare paralele, pentru anularea mai multor clauze considerate abuzive. În ultimii ani, mii de clienţi nemulţumiţi au atacat în instanţă clauzele abuzive conţinute în contractele de creditare ale mai multor  bănci din România. 
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro