E oficial! Laurette şi fostul ei iubit s-au împăcat

În urmă cu un an, mulatra i-a interzis lui Mihail să-şi mai vadă copilul, iar acesta a fost nevoit să apeleze la instanţă.
Mai nou, bărbatul pare că a ajuns la o înţelegere cu Laurette în condiţiile în care a renunţat la procesul în care cerea stabilirea unui program de vizită a fetiţei pe care o are cu vedeta. Scandalul dintre cei doi a izbucnit la jumătatea lunii august 2014 când Laurette - aflată pe Coasta de Azur - a fost anunţată că Mihail Ştefan , bărbatul cu care rupsese orice legătură de ceva vreme, a mers la Brăila şi, cu forţa, a încercat să o ia pe fetiţa lor din casa bunicilor, fiind nevoie de intervenţia Poliţiei pentru a-l linişti pe fostul iubit al mulatrei.
"Relaţia dintre mine şi Mihai este tumultoasă. Este dragoste până la urmă, este dragoste cu năbădăi. Am încercat să facem amândoi un prim pas să avem o relaţie civilizată aşa cum trebuie să avem de la început, dar că amândoi fiind persoane ambiţioase şi orgolioase din fire, azi suntem împreună mâine nu", declara Laurette pentru Antena Stars. Anul trecut, relaţiile dintre cei doi s-au reîncălzit, ei petrecând şi câteva săptămâni în străinătate.  Laurette şi Mihai au împreună o fetiţă de cinci ani, Serena.
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro