Dovada că Oana Zăvoranu a vândut averea moştenită de la Marioara! Documentul care face lumină

După ce Antena 1 a dezvăluit ieri faptul că Oana Zăvoranu a vândut toată averea mamei sale pentru un milion de euro, foştilor parteneri de afaceri ai Mărioarei Zăvoranu, spynews.ro a obţinut dovada înţelegerii dintre cele două părţi.
În urmă cu câteva zile, reprezentanţii Berlona Trading - partenerii de afaceri ai Mărioarei şi Oanei Zăvoranu - au renunţat la procesul deschis pe numele vedetei, la scurt timp după moartea Mărioarei Zăvoranu. Dovada este chiar soluţia instanţei care se "ia act de renunţarea societăţii reclamante la judecarea cererii de chemare în judecată". 
Oana ar fi vândut: lucruri, casa din Afumaţi, afacerile şi cimitirul în care se află mormântul mamei sale. Acțiunile firmei pe care în urmă cu câteva luni spunea că vrea să o conducă i-au fost lăsate lui Dragoş Stoian, cel pe care Oana Zăvoranu îl denunţase la DNA şi pe care îl voia afară din afacere.
Marioara Zavoranu şi-a petrecut ultimele trei luni din viaţă la spital. Suferea de insuficienţă renală şi depindea de dializă. Avea diabet, o infecţie în organism şi mai multe probleme cardiace. A intrat în comă la mijlocul lunii aprilie 2015, iar după o zi de suferinţă a încetat din viaţă. Avea 66 de ani. Mărioara a lăsat moştenire mai multe terenuri, câteva spaţii comerciale, un depozit într-un complex comercial, o vilă mare şi mai multe apartamente în Bucureşti. În toate casele are obiecte de valoare, de la tablouri până la obiecte și decoraţiuni din aur. Toată averea era astimată la acel moment la aproape 65 de milioane de euro.
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro