Regele Mihai se zbate în suferinţă, iar el vrea să îi mai dea o lovitură! Cu aşa "copii", n-ai nevoie de duşmani!

Dieter Stanzeleit le-a cerut judecătorilor să constante că Regele Mihai I al României este tatăl său biologic.
Stanzeleit îşi continuă războiul cu fostul rege, internat într-o clinică medicală din Lausanne, deşi două instanţe i-au respins până acum cererea de stabilire a paternităţii. Germanul îşi va juca ultima carte peste numai câteva zile în faţa Curţii de Apel Bucureşti, o decizie negativă anulându-i practic orice pretenţie la numele şi averea familiei regale.
În 2014, Judecătoria Sectorului a respins pentru prima oară cererea lui Dieter Stanzeleit. Instanţa a admis "exceptia necompetenţei internaţionale a instantelor române în soluţionarea capătului de cerere privitor la contestaţia de stat" şi a respins ca inadmisibilă cererea privind stabilirea patenităţii". "Există o hotărâre a instanţei din Germania, care este irevocabilă şi care spune că singura instanţă în măsură să judece acest dosar este cea din România. Hotărârea fiind pronunţată de un stat din Uniunea Europeană, România este obligată să se supună acestei decizii",  declarau atunci avocaţii lui Stanzeleit. Câteva luni mai târziu Tribunalul Bucureşti a respins şi el acţiunea acestuia ca "nefondată"
"Tatăl biologic al subsemnatului este Majestatea Sa Regele Mihai I al României"
Dieter Stanzeleit le-a cerut judecătorilor, în urmă cu trei ani, să constante că Regele Mihai I al României este tatăl său biologic.  În deschiderea cererii de chemare în judecată, Stanzeleit arată că "în prezent, aparenţa de drept, neconformă cu realitatea biologică, şi care rezultă din actul de naştere, este că tatăl subsemnatului este defunctul Max Bernhard Stanzeleit ce figureaza în acest act, la poziţia «tată». Însă, în realitate, tatăl biologic al subsemnatului este Majestatea Sa Regele Mihai I al României". Barbatul susţine că mama sa, care este înrudită cu familia regală a Marii Britanii, a avut o aventură cu Regele Mihai al României în 1939. 
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro