VIDEO / S-au uitat la ea şi părea o valiză obişnuită! Angajaţii de la aeroport au rămas fără cuvinte când au văzut ce era de fapt în ea

captura video

Părea un geamantan ca oricare altul, însă ascundea un adevăr dureros! Poliţiştii de pe un aeroport din Spania au fost şocaţi când au văzut ce se afla de fapt în valiză.

Poliţiştii de pe un aeroport din Spania a rămas fără cuvinte când au văzut ce se afla într-un geamantan. Supus aparatelor cu inflaroşu, agenţii de securitate au rămas şocaţi să constate că în valiză se afla ceva ce semăna cu un corp uman, potrivit mirror.co.uk.

Au luat geamantanul şi când l-au deschis au dat peste un băiat, pe nume Adou Qattara, care intrase ilegal în ţară, mânat de dorinţa de a deveni o stea a fotbalului internaţional ca idolul lui, Lionel Messi.

Adou a petrecut câteva luni într-un centru de detenţie, unde a fost supus unui test DNA pentru a-i fi stabilită paternitatea. În prezent, băiatul locuieşte cu mama, tatăş şi sora lui. Băieţelul merge la şcoală, s-a îndrăgostit de mâncarea spaniolă şi joacă fotbal, visând să ajungă precum Messi.

Citeşte şi:

Naufragiu în Marea Egee! Cel puţin 18 oameni au murit înecaţi

Operațiune de amploare, pentru îndepărtarea imigranților ilegali din România. Au fost date amenzi uriașe

Peste 700 de imigranți, salvați în ultimele ore din Marea Mediterană

VIDEO / 60 de imigranţi au pătruns ILEGAL în România din Serbia. Ce se întâmplă cu ei în aceste momente

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro