SCANDALOS Angajat al Direcţiei pentru Protecţia Copilului, proxenet de minori!

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au prins mai mulţi traficanţi de carne vie, care scoteau copii la produs şi au descoperit cu stupoare că, printre aceltia, se afla şi un angajat al Direcţiei pentru Protecţia Copilului.

Procurorii DIICOT au anunţat ieri că, în urma a 12 percheziții, anchetatorii au destructurat două grupări infracționale specializate în trafic de persoane şi trafic de minori. Aceștia au efectuat, cu sprijinul SCCO Teleorman și Dâmboviţa, percheziţii domiciliare pentru destructurarea a două grupări infracţionale care acționau în Capitală și în județele limitrofe. În timpul percheziţiilor a fost depistată o minoră, în vârstă de 15 ani, cazată la una dintre locuinţele suspecţilor, fata fiind pregătită pentru întâlnirile cu diferiţi clienţi dornici de sex.

Plătit de stat ca să aibă grijă de copii
Potrivit anchetatorilor, proxeneţii au acţionat în perioada 2012 – 2014, când ar fi recrutat, transportat, lipsit de libertate, cazat şi găzduit mai multe victime, minore şi majore, în scopul exploatării sexuale a acestora prin obligarea la practicarea prostituţiei. Culmea, printre proxeneți, oamenii legii au descoperit un angajat al unui centru de plasament din Capitală. Jurnaliştii Spynews.ro au încercat să obţină un punct de vedere din partea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului, însă aceştia nu au fost ieri de găsit.  
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro