SCANDALOS! Cătălin Scânteie, unul dintre supraviețuitorii din clubul Colectiv, este pus să dea banii înapoi: ”Va sărăci statul român din cauza voastră”

Cătălin Scânteie / foto: Facebook

După ce a supraviețuit infernului din clubul Colectiv, Cătălin Scânteie a primit o veste care l-a șocat, de-a dreptul.

Rănitul din Colectiv este pus să plătească înapoi către stat o parte din suma primită drept ajutor și a scris un mesaj pe pagina sa de socializare în care explică toate lucrurile absurde pe care le trăiește în aceatsă perioadă:

„V-ați bucurat cumva că v-a dat statul 6000 lei gen „ajutor pe perioada spitalizării” după incendiul din Colectiv? Adică 200 lei/zi x 30 zile? Sau măcar ați zâmbit amar pe motiv că totul își revine la normal în țara asta?

Eh, stați liniștiți, dragii mei „pârliți” în Colectiv… Bucuria a fost de scurtă durată. Dacă ați stat internați mai puțin de 30 de zile, acum trebuie să înapoiați banii, că altfel va sărăci statul român din cauza voastră. Nu mai contează că am revenit la tratament și schimbare de pansament o dată la 2-3 zile, ei vor banii inapoi…

Azi, printre altele, trebuie să ajung la nu știu ce agenție de stat cu sediul pe Calea Victoriei, ca să dau înapoi 400 lei, deoarece și-au permis „ăia” de la Spitalul Bagdasar Arseni să mă externeze mai devreme, pe 28 noiembrie.

Deci cum s-ar spune, „am tras statul în piept cu 2 zile” că m-am externat mai devreme, iar acum sunt pasibil de amendă sau, în cel mai bun caz, de poprire pe conturi.

 Nu știu de ce, dar îmi vine să-i cam dau pe toți înapoi. În cazul ăsta, chiar nu mai am nevoie. Bleah!”,
a scris chitaristul trupei Hatemode pe Facebook.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în Capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur. 63 de persoane au murit până acum, iar multe dintre ele și din cauza unor infecții pe care le-au luat în spital.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro