SCANDALOS! "Clubul morţii" a funcţionat ilegal! Documente explozive! Ce complici au avut patronii acuzaţi de moartea a 32 de oameni nevinovaţi!

SPYNEWS prezintă dovezi incontestabile care demonstreză că celebrul Club Colectiv, în care zeci de persoane au ars de vii, a funcţionat ilegal, cu acordul tacit al unor persoane ce ar putea ajunge în curând în faţa procurorilor!
Conform documetelor oficiale, administratorii firmei "Colectiv Club" SRL - George-Alin Atanasescu, Paul-Cătălin Gancea şi Costin Mincu - au solicitat la Primăria Sectorului 4 eliberarea autorizaţiei de funcţionare la data de 06.11.2014. (facsimil jos)
Au primit autorizaţie şi acord de funcţioare abia pe data de 14 ianuarie a.c. (facsimil jos)
Potrivit actelor oficiale, cererea de deschidere a unui club (a Clubului Colectiv) a fost solicitat în baza unui contract de închiriere dintre SC Pionierul SA - în calitate de proprietar - şi Colectiv Club SRL - în calitate de chiriaş - semnat între părţile amintite pe 30.09.2014. (facsimil jos)
Numai că SPYNEWS a intrat în posesia unor documente din care rezultă că patronii Clubului Colectiv au deschis localul respectiv cu mult înainte de a avea autorizaţii. În clubul respectiv au fost organizate mai multe concerte în primăvara anului 2014, iar maşina Street View de la Google a imortalizat sigla Clubului Colectiv montată pe clădirea Pionierul în iulie 2014. Cu mult timp înainte de a avea autorizaţiile necesare şi chiar înainte de a fi semnat contractul de închiriere! (foto jos)
Aşa că reprezentanţii SC Pionierul SA ar putea ajunge acum să dea cu subsemnatul în faţa procurorilor, pentru a se elucida cum a fost posibil ca respectivul club să funcţioneze ilegal luni la rând.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro