Şcoală de fiţe din Capitală, ring de box între Bahmu şi Prigoană!

Şcoala de fiţe la care au fost înscrişi copiii Adrianei Bahmuţeanu şi ai omului de afaceri Silviu Prigoană a fost, ieri, scena unui scandal de proporţii!
Nemulţumită de faptul că omul de afaceri îşi doreşte înscrierea copiilor la o şcoală privată(de la care Silviu Prigoană a obţinut deja un acord pentru înscrierea băieţilor) Adriana Bahmuţeanu a încercat să ia legătura cu instituţia de învăţământ. "Voiam să ştiu câte locuri au, care e programa şi programul. Mai multe detalii legate de activitatea şcolii... Şi am vrut să le aduc la cunoştinţă mai multe amănunte legate de copii. Ei au învăţământ în limba engleză, iar copiii nu se descurcă atât de bine. Din nefericire, nu am putut să aflu niciunul dintre aceste lucruri, în condiţiile în care nu mi-au permis să depun nici măcar o cerere", ne-a mărturisit vedeta de televiziune. Dovadă - potrivit Adrianei - stă o înregistrare audio realizată de Bahmu, pe care o redăm parţial. 
Adriana Bahmuţeanu - "Bună ziua! Am de depus nişte acte, îmi daţi şi mie un număr de înregistrare?"
Secretară - "Nu pot să vă dau număr de înregistrare pentru că nu aveţi nicio întâlnire astăzi".
Adriana Bahmuţeanu  - "Păi nu am pentru că nu îmi răspundeţi la telefon, dar din moment ce dumneavoastră, ca şcoală, acceptaţi ca minorii mei să fie înscrişi aici, consider că îmi puteţi primi şi hârtiile. (...)  I-aţi dat domnului Prigoană răspuns că pot fi înscrişi aici..."
Secretară - "Eu nu pot să vă iau niciun document. Îmi pare rău".
Adriana Bahmuţeanu - "V-aţi dat acordul că pot fi înscrişi"(...)
Secretară  - "Nu am cum să vă primesc hârtia. Eu nu pot să vă dau număr de înregistrare. Nu pot să fac acest acest lucru. Nu am număr de înregistrare. Îmi pare rău".
Potrivit Adrianei, Silviu Prigoană a făcut o cerere în data de 14 octombrie către şcoala privată şi a primit în aceeaşi zi un răspuns prin care instituţia era de acord cu înscrierea copiilor. La finalul acestei săptămâni, judecătorii bucureşteni vor decide unde urmează să studieze  copiii Adrianei Bahmuţeanu şi ai omului de afaceri Silviu Prigoană. 
Contactat, ieri, de reporterii SPYNEWS, Silviu Prigoană a declarat că băieţii lui beneficiază de cele mai bune condiţii: "Sunt deja înscrişi, sunt bursieri până la terminarea liceului. Programa este publică. O poate vedea pe site-ul şcolii.  Nu face decât să bage băţul prin gard... Eu îmi doresc cea mai bună educaţie pentru copiii mei. Ea vrea la o şcoală de stat. Dacă instanţa va stabili că trebuie să se ducă la o şcoala de stat, se vor duce la stat. Nu oricine îşi poate înscrie copiii aici. Sunt cele mai bune condiţii. Le asigură transport, masa, securitate şi asigurare medicală"
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro