Scrisoarea emoționantă a unui copil bolnav de cancer. Ce le-a transmis acestora înainte de a muri

Copil / foto: Facebook

Părinții lui Finlay Church, un băiețel care a murit în luna noiembrie de cancer la creier, au făcut publică scrisoarea acestuia pe care a dictat-o înainte de moarte.

Băiețelul care nu mai putea scrie a vrut să le lase tuturor un mesaj emoționant. Cu puțin timp înainte să moară, băiatul a rugat-o pe mătușa sa să îi transcrie cuvintele într-o scrisoare adresată celor care i-au dat viață:

„Numele meu este Finlay Church. Îmi place numele meu. Îmi plac ciocolata și mâncarea. Întotdeauna mi-a plăcut mâncarea. Durerea se simte ca durere și nu pot explica altfel și m-am săturat. Pentru că este plictisitor și m-am săturat de senzația asta în fiecare zi. Mă simt obosit și am dureri în mușchi și m-am săturat să fiu gras.

Pentru mama mea – nu știu ce să-i zic. Doar că m-am săturat să trec prin asta. Îmi iubesc mama, este nebună, minunată, incredibilă. M-ai ajutat să trec prin asta, m-ai spălat, m-ai hrănit și mă iubești. Nu pot să-ți zic cât de mult te iubesc și apreciez ajutorul tău. Este cea mai bună mamă din lume. Sunt doar puțin speriat, de cancer.

Tată! Ești mai sensibil decât mama și mai matur. Te iubesc pentru că ești atât de grijuliu și atent și că nu te îmbeți așa de mult ca mama…

Să încep cu binele? Ne-am luat un câine, ne-a unit familia, am strâns mii de lire pentru Spitalul de copii din Birmingham și Institutul de cercetare a Cancerului. Sunt fericit că oamenii au ajutat. Acum partea proastă a cancerului: medicamentele și faptul că te simți atât de rău. Sunt puțin speriat că voi pierde lupta. Sper că nu. O să lupt în continuare.”

Din nefericire, băiețelul a pierdut lupta cu viața.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro