Secretul tenebros al celebrei actriţe Draga Olteanu Matei! "Am vorbit şi cu preoţii despre asta!"

Generaţii întregi au văzut filmele în care Draga Olteanu Matei şi-a pus amprenta prin rolurile semnificative pe care le-a intepretat. Puţini sunt cei care ştiu că îndrăgita actriţă trăieşte o adevărată dramă, după ce o viaţă întreagă nu şi-a dorit copii.

Ajunsă la vârsta de 81 de ani, Draga Olteanu Matei se poate declara o femeie împlinită. Are o carieră cu care puţini se pot lăuda, iar povestea de dragoste dintre ea şi soţul ei a fost una dintre cele mai frumoase. Din păcate, îndrăgita actriţă a trăit o adevărată dramă în urma decesului neaşteptat al bărbatului cu care a împărţit aproape o viaţă întreagă. Mai mult decât atât, Draga Olteanu a rămas singură după marea pierdere pentru că nu şi-a dorit niciodată copii.

Invitată în cadrul emisiunii "Dincolo de aparenţe" prezentată de către Florentina Fântânaru, celebra actriţă a vorbit, în exclusivitate, despre motivul pentru care nu a simţit niciodată sentimentul matern. "Îmi amintesc că la un moment dat a trebuit să joc un rol al unei femei însărcinate. Am fost nevoită să mimez durerile facerii şi am fost martor al unei naşteri. M-a îngrozit acel moment, însă nu din cauza asta nu mi-am dorit copil. Eu am altă teorie, o motivaţie pe care nu pot să o spun pentru că nu va fi niciodată înţeleasă. Sunt foarte puţini oameni care au înţeles. Am vorbit şi cu preoţii despre acest subiect. Toţi cei cu care am vorbit m-au înţeles cu toate că nu sunt de acord. M-au înţeles şi m-au iertat. Eu sper să mă ierte şi Dumnezeu că nu am vrut copil", a mărturisit Draga Olteanu, la Antena Stars.

Cum s-a apucat de fumat, când a fumat prima dată alături de tatăl său, de ce crede că nu e deloc ușor să ai talent și ce materii ar introduce obligatoriu în orarul elevilor, sâmbătă, de la 13:00, la „Dincolo de aparențe”.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro