Secretul unei reţete perfecte! Chef Cătălin Scărlătescu îţi arată, pas cu pas, cum se face friptura de miel
Publicat pe 09.04.2015 la 11:35 Actualizat pe 09.04.2015 la 11:27
Dacă aveţi de gând să gătiţi de Paşte friptură de miel, trebuie să încercaţi reţeta unui specialist. Chef Cătălin Scărlătescu ne-a dezvăluit pas cu pas cum se pregăteşte corect acest tip de carne!
Dacă aveţi de gând să gătiţi de Paşte friptură de miel, trebuie să încercaţi reţeta unui specialist. Chef Cătălin Scărlătescu ne-a dezvăluit pas cu pas cum se pregăteşte corect acest tip de carne!
"Dragii mei, eu m-am trezit cu o bucată de berbec în faţă, e o pulpă. Doar nişte crescături pentru pulpa asta, după care o condimentăm. Sare, piper, ţineţi minte, puneţi mult pentru că..."
Citeşte continuarea pe Antena Stars
Sursă foto Arhivă
Citeşte şi
REŢETA ZILEI - LUNI: Chef Cătălin Scărlătescu dezvăluie reţeta sa secretă pentru MUCENICI
E.V