Sfâşietor! Ce se întâmplă pe pagina de Facebook a lui Liviu Arteni, după moartea Israelei

+4 click pentru
galerie

Israela şi Liviu © captura video

Liviu Arteni și Israela Vodovoz s-au căsătorit în 2008 şi în pofidia diferenței de vârstă, cei doi apăreau des în public şi susțineau că se iubesc foarte mult.

După o perioadă în relaţia lor au început problmele, iar Liviu Arteni a început să bea şi Israela a povestit în diferite emisiuni TV că ajunsese să îi fie frică de el.

Israela a murit şi a fost găsită decedată în casa sa. Avocata Israelei a confirmat că este vorba de moarte naturală şi spus totodată că va încerca să ia legătura cu Liviu Arteni pentru a îl anunţa ce s-a întâmplat.

Citeşte şi: SUPER EXCLUSIVITATE! Imagini terifiante cu momentul în care poliţiştii şi pompierii au spart uşa casei Israelei Vodovoz! Avocata şi vecinii, distruşi de durere!

"Liviu nu se bucură şi nu s-a bucurat de respectul meu, vreau să precizez asta. Am făcut diligenţe şi am luat legătura cu persoane din Franţa unde anul trecut a stat Liviu o perioadă, să vedem ce putem face dacă nu, mai sunt şi alte posibilităţi de a îl anunţa." a declarat avocata Israelei în urmă cu puţin timp. 

Între timp, pe pagina de facebook a lui Liviu Arteni oamenii au început să îi transmită mesaje de condolenaţe. 

„Liviu, știi de doamna Israela? Condoleanțe”, i-a scris cineva.

„Condoleanțe familiei! Odihnească-se în pace!”, a fost un alt mesaj.

„Sincere condoleanțe!”, i-a sus o altă persoană.

Oamenii i-au transmis condoleanţe şi au publicat imagini cu Maica Domnului, dar deocamdată Liviu Arteni nu a răspuns nimănui. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro