SUPER EXCLUSIVITATE! Imagini terifiante cu momentul în care poliţiştii şi pompierii au spart uşa casei Israelei Vodovoz! Avocata şi vecinii, distruşi de durere!

+6 click pentru
galerie

Rodica Bucur, avocata Israelei Vodovoz.

Vestea că Israela Vodovoz a încetat din viaţă la 70 de ani a căzut ca un trăsnet peste lumea mondenă din România. După mai multe zile în care nu a mai răspuns la telefon, vedeta a fost găsită fără suflare în propria locuinţă. Paparazzii Spynews.ro au surprins, în exclusivitate, imagini uluitoare din momentul în care Poliţia şi Pompierii SMURD au spart uşa apartamentului în care locuia cunoscuta femeie.

Zile în şir au trecută fără ca Israela să fie văzută sau auzită de cineva. Astfel, prima persoană care şi-a luat inima-n dinţi şi a mers la reşedinţa vedetei a fost Rodica Bucur, avocata acesteia.

Odată ajunsă în faţa apartamentului clientei sale, avocata a pus mâna pe telefon şi a sunat-o pe una dintre prietenele vedetei. Aşa a aflat că Poliţia ştia de faptul că Israela era de negăsit de câteva zile.

Apoi, fără să mai stea pe gânduri, Rodica Bucur a sunat la 112. Degeaba! Nimeni nu a răspuns la numărul de urgenţă. Disperată, femeia a bătut la uşa Israelei. În zadar! Apoi, avocata a sunat, din nou, la 112. De această dată, aceasta a avut mai mult noroc.

Astfel, nu după mult timp, la uşa apartamentului Israelei Vodovoz şi-a făcut apariţia un echipaj de poliţie. După câteva minute, la faţa locului au venit şi pompierii SMURD, iar ce a urmat este de-a dreptul terifiant. Vecinii vedetei s-au adunat şi ei pe scara blocului.

Pompierii au scos la iveală aparatura din dotare şi s-au apucat de treabă. După câteva minute, aceştia au reuşit să spargă uşa apartamentului Israelei. Primii care au pătruns în locuinţă, conform legii, au fost poliţiştii. Aceştia au descoperit cadavrul vedetei. Ce a urmat a fost absolut dramatic! „Au!!!! Săraca de ea”, a rostit o vecină, în timp ce un bărbat şi-a acoperit faţa cu mâinile.

Totul s-a încheiat cu câteva dezvăluiri incredibile făcute de o vecină a Israelei. Femeia a scos la iveală câteva amănunte uluitoare despre relaţia pe care vedeta o avea cu fostul soţ, Liviu Arteni.

Citeşte şi: Israela Vodovoz, mesaje de rămas bun din partea prietenilor: "Nu accept să vorbesc la trecut"

Citeşte şi: "Simţeam cum mă înconjura o căldură liniştitoare" Momentul în care Israela a văzut moartea cu ochii!

Israela Vodovoz s-a căsătorit cu Liviu Arteni în 2008. Ei au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor. În mai 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar pe 14 decembrie 2016, cei doi au mers la un mediator, unde au semnat actele de divorţ.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro